• Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
 • Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
360 image Vista 360
AUSVERKAUFT
360 image Vista 360
1/ 8
0

/

7

Eigenschaften

Informationen zum produkt

Erghos është një stol ergonomik i gjeneratës së re të zyrës që ofron mbështetje dhe rehati shumë më të lartë se stolët tradicionale të zyrave.

Hulumtimet shkencore tregojnë se këndi i hapur midis këmbëve dhe mbështetëses krijon më shumë rrjedhje të gjakut në trup dhe më pak presion mbi shtyllën kurrizore në pjesën e poshtme, të cilat janë dy pasojat më të rrezikshme të uljes për orë të gjata.

Mbështetëse e rregullueshme

Erghos ka një mbështetëse të rregullueshme për lartësinë me një distancë goditjeje 60 mm, me mbështetje mesi për shtyllën kurrizore që përshtatet me shpinën tuaj duke kthyer dorezën në pjesën e prapme.

Rregullimi dinamik

Për një rehati më të madhe, stoli Erghos ka një mekanizëm të sofistikuar të animit të integruar, ku sedilja dhe mbështetësja lëvizin në mënyrë harmonike në një interval prej 8º, duke shoqëruar lëvizjet e trupit.

Technische Informationen

Höhe vom Boden
Sitzhöhe 52-75
Sitztiefe 45
Räder 11x60mm (geräuschloses Rollen)
Verpackungsmaßnahmen 60x31x43cm
materiaal Stoff
Täglicher Gebrauch Tägliche sitzdauer 8 stunden
maximales Gewicht bis zu 150kg
genehmigt Hergestellt nach der europäischen Norm EN-1335
nett HOCKER
Farben: Orange

Erghos

Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange

379
Preis ohne MwSt:
318,49
Farben: Orange
Kaufen Sie jetzt und erhalten Sie es zwischen 31/01 und die 2/02
-
+

-
+
Produkt in den Warenkorb gelegt
 • Kostenloser Versand
 • 30 Tage Rückgabe
 • Sichere Bezahlung
 • Garantie 3 Jahre
Bürohocker Erghos, Neigbare Rückenlehne, Drehstuhl, orange
318 €
-
+